Magazín

Kolekce Stratford se právě rozrostla o 4 nové modely

Kolekce Stratford se právě rozrostla o 4 nové modely

Hodinky? Sto lidí, sto chutí. Přesně toto heslo nás od prvních chvil neúnavně bombardovalo. Uvědomovali jsme si, že to, co se líbí jednomu, se nemusí líbit druhému. Výběr úzkého okruhu barev hodinek, jenž by potěšil všechny, jsme si dali jako prioritu. A jak to dopadlo? Vy už to teď můžete v obchodě sami vidět.

 

IMG_7308

 

V první řadě jsme vsadili na jednoduchost. Takřka okamžitě jsme zatrhli experimenty s nevšedními barevnými kombinacemi, které se sice zprvu mohou zdát zajímavé, na hodinkách byste je však nosit asi nechtěli. Ne, tudy cesta nevedla. Chtěli jsme se držet předem určeného cíle - minimalismus, elegance, styl. Co k těmto vlastnostem nejvíce sedí? Bílá a černá. A dál? Zlatá a stříbrná. Nic víc, nic míň.

 Hodinky brown black

 

První kolekce hodinek postupně dostávala jasný obrys. Skládání konečného obrazce je o to lehčí, když máte při ruce vhodné barvy a v hlavě vytvořený model.

Nejdříve vznikl bílý ciferník, který na sebe postupně nabaloval další prvky. Jste zastánci zlaté nebo spíše stříbrné? U nás to nehraje roli, jelikož jsme zahrnuli obě varianty. K tomu kožený řemínek rovněž ve dvou možnostech a je téměř vyhráno. Zbývalo doladit detaily zahrnující design ciferníku, ručiček, ukazatele s datumem a zadního těla. Hodinky byly na světě! Zdá se vám to složité? Jakmile do toho jednou proniknete, není cesty nazpět. My jsme si ji totiž užili!

 

Čtyři modely, čtyři barvy, čtyři vznešení společníci, kteří vás nikdy nezklamou. To jsou oni - zlato s hnědým nebo černým řemínkem a stříbro také s hnědým nebo černým řemínkem. Věříme, že si vyberete.

A věříme, že si hodinky užijete stejně jako my jejich vymýšlení.