Magazín

Zápasník McGregor nechal v obchodě s hodinkami 65 milionů. Koupil si model s erotickým ciferníkem!

Zápasník McGregor nechal v obchodě s hodinkami 65 milionů. Koupil si model s erotickým ciferníkem!

MMA bijec Conor McGregor je sice známý pro svůj poněkud svérázný módní vkus, přesto ještě pořád dokáže svoje fanoušky překvapit. Jako třeba teď, když vzal útokem obchod s luxusními hodinkami v Abú Dhabí. Tam ho čekal ostře sledovaný zápas s Dustinem Poirierem, který nakonec prohrál.

McGregor nešetřil, jak ostatně bývá jeho zvykem, a pořídil si rovnou dva mimořádně vzácné kousky z dílny společnosti Jacob & Co, za které vysázel celkem 2,2 milionu liber, tedy v přepočtu bezmála 65 milionů korun. Není se vlastně čemu divit, americká značka vyrábí nejen hodinky, ale také luxusní šperky, přičemž oboje tuze ráda kombinuje a většina jejích hodinek je osázena diamanty nejvyšší kvality.

Model, kterým se irský zápasník pochlubil hned na několika videích a fotografiích na Instagramu, se jmenuje Astronomia Tourbillon Baguette a stojí 730 tisíc liber (21,5 milionu korun). Sklíčko hodinek v tomto případě nechrání jen tak ledajaký ciferník, ale rovnou miniaturu astronomických hodin i s modelem zeměkoule.

 

McGregor1.1

 

Společnost Jacob & Co uvádí, že hodinky mají na pozadí 342 broušených diamantů a dalších 80 se nachází na úchytkách ciferníku. 

Teprve druhý kousek, který si McGregor z obchodu odnesl, je ale opravdový extravagantní bizár. Řeč je o modelu Rasputin Tourbillon, který vyjde na 1,5 milionu liber, tedy v přepočtu na závratných 44 milionů korun.

Nad cenou se pozastavovat nebudeme, není ostatně nijak překvapivá, když vezmeme v potaz, že jsou hodinky kompletně osázeny pečlivě vybroušenými diamanty. Specialitkou "rasputinek" je funkce, kterou na žádných jiných hodinkách rozhodně nenajdete: Tlačítkem na boku lze otevřít oponu, která se nachází na ciferníku, a za ní se skrývá hodně peprný výjev: dvě postavy oddávající se erotickým hrátkám!

 

 

Tímto kouskem už se Conor McGregor raději příliš nechlubil a věnoval mu všehovšudy jedno instastory. Možná to je i tím, že na nákupy vzal teprve tříletého syna.

V nabídce hodinek značky Symario zmenšeniny astronomických hodin nenajdete a erotické ciferníky už vůbec ne. Nabízíme vám ale pravý opak: minimalistický a elegantní módní doplněk. Věříme totiž, že právě v jednoduchosti je síla... A elegance!