Magazín

Dárková krabička podle vašich představ

Dárková krabička podle vašich představ

Na vašem názoru nám záleží! Na začátku podzimu jsme vás požádali o pomoc s výběrem ideální barvy pro naše nové dárkové krabičky. Povedlo se! Společně jsme vybrali krásnou béžovou.

Od teď se ke každé objednávce můžete těšit na krásné dárkové balení, které je součástí radosti během vybalování našich šperků Symario. Eko dárkové krabičky mají krásný design, který podtrhuje malá vysouvací zásuvka, ve které bude uložen vámi vybraný šperk.

Vaše radost je naše radost

Představte si jeden z našich náhrdelníků, náramků, prstýnků nebo páru náušnic uložený v designové krabičce, kterou můžete i po vybalení šperku používat jako stylovou šperkovnici.

Elegantní béžová barva našich krabiček se bude líbit i náročnými zákazníkům, jelikož krásně ladí ke každé příležitosti. Šperk darujete v krabičce, která dokonale podtrhne jejich jemnost a hravý styl. Dárkem od Symaria vykouzlíte úsměv k narozeninám, výročí nebo jakékoliv významné události v životě vašich blízkých.

Kvalita a udržitelnost

Stojíme si za kvalitou, udržitelností a jedinečností. To vše přenášíme do našich šperků a hodinek. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli vybrat dodavalele, který krabičky vyrábí z ekologických materiálů a tím tak dáváme i v balení přidanou hodnotu.

Přidanou hodnotou může být i další využití krabičky v podobě krásné šperkovnice. Naše nabídka produktů a klientského servisu má za cíl zdůraznit jedinečný styl doprovázený nadčasovostí a zanecháním pozitivního dopadu na svět kolem nás.

Neváhejte a objednejte si krásný šperk, který vám vždy připomene vaši výjimečnost.