Magazín

Představujeme vám naši první edici Symario Stratford

Představujeme vám naši první edici Symario Stratford

Je to tu, jdeme s kůží na trh! A to doslova, protože vám právě představujeme první edici hodinek značky Symario, které se kromě dalšího pyšní i koženým řemínkem. Dostaly název Stratford po jedné z čtvrtí Londýna.

 

Symario Stratford - Předek blog

 

Proč? Protože právě i na Stratfordu se rodila myšlenka navrhovat vlastní hodinky. A protože jsme se rozhodli pro styl, který se tomu britskému hodně podobá. Listopad roku 2020 tedy znamená vznik naší první edice. Edice Symario Stratford.

Hodinky Symario Stratford se nesou v duchu našeho hesla, že v jednoduchosti je síla a elegance. Tomu odpovídá decentní design. Díky němu jsou hodinky "unisex" a věříme, že si najdou cestu na ruce nejen pravých gentlemanů, ale i dam.

Elegantní vzhled hodinek Symario Stratford podtrhuje řemínek z pravé kůže. Tělo hodinek je vyrobeno z nerezové oceli a sklo je minerální. Čas vám bude ukazovat japonský strojek Miyota, který je poháněn baterií Quartz (výdrž baterie až 3 roky). Nesmíme zapomenout ani na ukazatel s datem. Hodinky jsou vodotěsné do 5 ATM (povrchové plavání), takže před potápěním je raději nechte doma, ale v dešti nebo při polití panikařit nemusíte.

Symario pánské

Ať už si našimi hodinkami rozhodnete udělat radost sami, nebo je pořizujete jako dárek, určitě vás potěší i elegantní kožená krabička, ve které vám je pošleme. Ta je v ceně. V budoucnu ji můžete využít prostě jako pouzdro na hodinky, nebo k úschově dalších doplňků.

Na závěr je určitě třeba zmínit, že pokud by něco nešlapalo tak, jak má, na hodinky platí záruka 2 roky. My ale pevně věříme, že s nimi budete maximálně spokojeni.

Tak buďte elegantní. A všude včas.